Start nieuwe beachseizoen en ‘Save the dates’!

De volleybalcompetitie in de zaal zit er weer op. De temperatuur buiten begint langzaam te stijgen en de zomertijd is weer ingegaan. Tijd voor beachvolleybal!

Achter de schermen zijn we druk bezig om ook deze zomer weer tot een succesvolle beachvolleybalzomer te maken. Ben jij er ook weer bij?

Hieronder alvast enkele plannen, dus… Save the dates!

Vrije inloopavonden

Net als vorig jaar is er ook dit jaar weer de mogelijkheid om op maandag-, en woensdagavond vrij te ‘beachen’ bij het bosbad. Ben je van plan om regelmatig langs te komen? Koop dan alvast een abonnement. Een losse avondkaart kost €5,-. Houd het stoplicht op deze website in de gaten voor de actuele openingstijden.

Touché Beachtoernooi 18-05-2019

Zaterdagmiddag 18 mei (vanaf 13u) organiseren wij een speciaal beachvolleybaltoernooi voor alle leden van Touché86. Of je nu bij de jeugd, de senioren, of als recreant speelt, iedereen mag zich GRATIS inschrijven. Het wordt een ‘4 tegen 4’ toernooi waarbij de organisatie de teams samenstelt. We spelen volgende de gewone volleybalregels.

We hopen op een gezellige dag met veel aanmeldingen!

Beachtoernooi Baarn en omstreken 25-05-2019

Precies een week later (zaterdagmiddag 25-05) is het alweer tijd voor een volgend toernooi. Deze keer voor iedereen in Baarn en daarbuiten. Ook dit wordt een recreatief 4 tegen 4 toernooi, waarbij je je als team opgeeft. Vind je het leuk om mee te doen? Vraag je vrienden, collega’s, buren of familie en stel een team van 4 personen samen. Per team zijn maximaal 2 competitiespelers toegestaan en we rekenen €15,- inschrijfkosten per team.

Wil je meedoen? Stuur dan een mail naar bosbadbeach@touche86.nl. Vermeld daarin je teamnaam en een 06-nummer van de contactpersoon. Voorafgaand aan het toernooi ontvang je dan een mail met nadere informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.