Beachvolleybal seizoen 2023

Joepie. De lente staat voor de deur, de klok is naar zomertijd en de bomen beginnen langzaam groen te kleuren. De lentekriebels zijn ook doorgedrongen tot Bosbadbeach.
Hoogste tijd voor de nodige informatie:

Aanloop
Half april worden door een aantal vrijwilliger de velden opgebouwd. Het zandbed wordt in de tweede helft van april mooi school en vlak getrokken door de Firma Evers, die dit gratis als sponsoring doet. Hoe tof is dat!

Kosten
Net als afgelopen seizoen mogen alle leden van Touché ’86 gratis deelnemen aan Bosbadbeach. Zo kunnen senioren gratis inschrijven op de inloopavonden en kan de jeugd gratis trainen.
Niet leden mogen een heel seizoen deelnemen aan Bosbadbeach voor 50 euro of voor 5 euro per keer. Nieuwe deelnemers mogen 1 keer gratis een avond meeballen.

Start
Vanaf maandag 1 mei is het Bosbadbeach geopend. In principe zijn de maandag en woensdagavond de avonden waarop de senioren kunnen inschrijven via de site, maar andere avonden zijn natuurlijk ook mogelijk.
Wanneer 4 spelers zich via de site hebben aangemeld gaat het stoplicht op groen en kan er gespeeld worden.

Drie “evenementen”
Openingstoernooi. Op zaterdag 6 mei wordt er een openingstoernooi gespeeld door de seniorencompetitiespelers met aansluitend een borrel met BBQ. Zie uitnodiging via de App.

Inloopavonden voor andere verenigingen. Maandag, dinsdag en woensdag 5, 6 en 7 juni is er gratis inloop voor verenigingen uit de regio. Zij worden per mail uitgenodigd.

Familie/vrienden/bedrijven toernooi “afscheid van de zomer”
Op zaterdag 26 augustus 2023 is er een toernooi voor iedereen die mee wil doen.
Aanvang 13.00 tot ongeveer 17.00 (e.e.a. afhankelijk van het aantal aanmeldingen)
.