Beachen op Bosbadbeach

Ook dit seizoen hebben we weer ons best gedaan om ervoor te zorgen dat de velden er mooi bijliggen voor weer een nieuw en succesvol beachseizoen!

Bosbadbeach

Op de maandag en woensdag zijn de vier beachvolleybalvelden op bosbadbeach open voor iedereen die een balletje wil spelen. De velden zijn open vanaf 19.00 uur en de kosten bedragen €5,- per persoon per keer die ter plaatse cash betaald moet worden.

Ben je van plan regelmatig te komen volleyballen? Dan kun je een abonnement kopen!

Klik hier voor meer informatie over een beachvolleybal abonnement…

Er zijn op de avonden vaak verschillen de niveaus aanwezig, maar als je zeker wilt zijn van voldoende tegenstand (of juist niet teveel) kan je hier natuurlijk zelf voor zorgen. Nodig je teamgenoten, vrienden en/of vriendinnen uit om mee te gaan. Je mag zelf verzinnen of je 2 tegen 2; 3 tegen 3 of zelfs 4 tegen 4 wilt spelen.

De “Spelregels”

Als het erg druk is en alle velden in gebruik zijn, wordt er sociaal gewisseld. Je speelt vanaf dat moment een set tot de 21 punten (met 2 punten verschil) waarna je duidelijk aangeeft dat het veld vrij is door het veld te verlaten. Hierna kunnen degenen die (al het langst) staan te wachten op een vrij veld hun partijtje gaan spelen. Hoe vroeger je komt, hoe meer je speelt.