Beachen op Bosbadbeach

Na jaren zoeken en proberen is het dan toch geluktEr liggen twee beachvolleybalvelden op het terrein van het Bosbad in Baarn! Ook dit seizoen hebben we weer ons best gedaan om ervoor te zorgen dat de velden er mooi bijliggen voor weer een nieuw en succesvol beachseizoen!

Bosbadbeach

Op de maandag- (als het zaalseizoen ten einde is), woensdag- en vrijdagavonden in mei, juni, juli en augustus zijn de twee beachvolleybalvelden op bosbadbeach open voor iedereen die een balletje wil spelen. De velden zijn open vanaf 18.00 uur en de kosten bedragen €5,- per persoon per keer die ter plaatse cash betaald moet worden.

Ben je van plan regelmatig te komen volleyballen? Dan kun je een abonnement kopen!

Klik hier voor meer informatie over een beachvolleybal abonnement…

Er zijn op de avonden vaak verschillen de niveaus aanwezig, maar als je zeker wilt zijn van voldoende tegenstand (of juist niet teveel) kan je hier natuurlijk zelf voor zorgen. Nodig je teamgenoten, vrienden en/of vriendinnen uit om mee te gaan. Je mag zelf verzinnen of je 2 tegen 2; 3 tegen 3 of zelfs 4 tegen 4 wilt spelen.

De “Spelregels”

Als het erg druk is en alle velden in gebruik zijn, wordt er sociaal gewisseld. Je speelt vanaf dat moment een set tot de 21 punten (met 2 punten verschil) waarna je duidelijk aangeeft dat het veld vrij is door het veld te verlaten. Hierna kunnen degenen die (al het langst) staan te wachten op een vrij veld hun partijtje gaan spelen. Hoe vroeger je komt, hoe meer je speelt.

Jeugdtrainingen en thema-avonden

Gedurende het zomerseizoen zullen er verschillende thema-avonden georganiseerd worden met een specifieke invulling. Denk hierbij bijvoorbeeld aan trainingsavonden waarin de verschillende technieken bij het beachvolleybal onder de loep worden genomen, kleine avondtoernooien of avonden speciaal voor de jeugd (meer informatie via jouw jeugdtrainer)

Houd deze site dus goed in de gaten, zodat je op de hoogte blijft van alle activiteiten op bosbadbeach!